ZANGLES

Zangcoach Annelie Smits

Annelie Smits geeft zangles en is gevestigd in Spierdijk, een klein dorpje nabij Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar (Noord-Holland). Er komen veel vocalisten uit de omliggende dorpen De Goorn, Avenhorn, Berkhout, Ursem en Obdam. In 2021 heeft ze haar opleiding tot Vocal Coach bij Stichting Vocal Center afgerond. Nu geeft ze volop zangles!

Zingen maakt blij! Daarom is dit voor haar al jaren een uitlaatklep voor emoties. Annelie is een coach die plezier maken tijdens de les heel erg belangrijk vindt. Als echte Nederlandstalige volkszangeres weet ze hoe ze een feestje moet bouwen op het podium! Ze deelt graag haar ervaringen om je verder te helpen en jouw doelen te behalen. Jou begeleiden en jou uiteindelijk blij de les uit te zien lopen, dat is waar ze het voor doet!

Het fijne aan zangles bij Annelie Smits is dat je een les kan boeken wanneer JIJ dat wilt! Je zit daarom niet vast aan een standaard lessenpakket waarbij je elke week of om de week een vaste dag en tijd een zangles moet volgen. Zo kun je het zelf gemakkelijk indelen en hoef je daardoor geen onnodig geld te verspillen.

Voordeelbundels

Wil je op regelmatige basis zangles? Dan zijn er aantrekkelijke voordeelbundels. Je hebt dan nog steeds de vrijheid wanneer je een zangles wilt boeken en het is ook nog eens voordeliger dan losse lessen! Houd er wel rekening mee dat de bundel binnen een jaar gebruikt moet zijn en dat de bundel vooraf in één keer wordt betaald.

Tarieven

De prijs die je betaalt is afhankelijk van je leeftijd. Ben je onder de 21 jaar? Dan betaal je geen btw. Ben je 21 jaar of ouder, dan betaal je 21% btw.